Weekend Baustert september 2011
Door Elly Verhagen
Foto's in de fotogalerij

Hotel Wiedenhof in Baustert is het deze keer geworden. Het is altijd moeilijk om voor een grote groep een hotel te vinden met een redelijke prijs. Wiedenhof in Baustert zat wat dat betreft wel goed, alles wel een beetje gedateerd, maar ja we betalen ook niet de hoofdprijs, en het was netjes en het eten erg goed.
We hebben ook dit keer weer geboft met het weer. Toch wel fijn als je lekker buiten op het terras gezellig bij kan praten onder het genot van een lekker biertje/wijntje.
De route naar het hotel was erg mooi, heel afwisselend en mooie landschappen. Jammer van de omleidingen, maar dat risico zit er nu eenmaal in. Gewoon de omleidingsbordjes volgen, dan kom je altijd weer uit op de route.
Tja, en dan natuurlijk het vervelende voorval dat Hetty, Marijke en Irene pech kregen met de auto, gelukkig gebeurde dat nog in Nederland. Ze zijn goed geholpen en kwamen met een spiksplinternieuwe auto alsnog op tijd in Baustert aan.
Iets wat we van Truus niet kunnen zeggen, ze moest eerst naar Apeldoorn en zou dan later doorrijden naar Baustert om zich daar bij haar echt-vecht-bedgenoot Rinus te voegen.
Maar Truus had wat problemen met haar TomTom en was even de weg kwijt, na wat heen en weer gebel (totdat het tegoed op was) en aanwijzingen van diverse mannen is ze gelukkig toch nog aangekomen bij het hotel.
Daar werd ze heel enthousiast ontvangen door de dames Joke en Ria, de laatst brak zowat haar nek op een trappetje op weg naar Truus. Maar goed, ook dat is goed afgelopen.
De dagroute was weer super, knap gedaan, complimenten aan ……..!
Gelukkig waren Jos en Marijke weer op tijd terug van hun rondreis, zodat ze ons weer konden bijstaan met de “bezemwagen”. Fijn dat ze dat altijd weer willen doen.
Ook willen we nogmaals diegene bedanken die gezorgd hebben voor de cadeautjes voor de loterij, iets dat weer reuze geslaagd was.
En dan was er nog de “AKTIE“ van het bestuur, iedereen een T-shirt met de naam van de club erop. Ze zijn erg mooi geworden.
Het logo is bedacht door Evert Muller en Franka en Kees hebben de shirts via een bekende kunnen laten maken voor een mooie prijs. Ook jullie dus nog hartelijk bedankt voor de moeite.
Volgens ons heeft iedereen het weer goed naar zijn zin gehad, en daar gaat het om.
Er is altijd veel plezier en goede zin, fijn zo’n groep.

Bedankt allemaal voor de gezelligheid en tot ziens.
Frans en Elly Verhagen