Alliander motortour 2012, Overijssel
Foto's in de fotogalerij

Dit jaar gaan we eens een heel andere kant op. Meestal is het Noord-Holland of Utrecht en omstreken maar dit keer gaan we voor een stukje Overijssel. Verzamelpunt is in Amsterdam, daarna op weg naar Hilversum en vandaar uit richting Overijssel.
De route (uitgezet en op papier gezet door Roland en Joke Stigter) gaat weer over mooie weggetjes. Er is genoeg te zien onderweg. Zo ook bv een paard dat is gemaakt van allemaal hoefijzers, heel apart.
Iedereen rijdt zo op z’n eigen tempo. Af en toe rij je langs een restaurantje en zie je motoren staan dan is het altijd even kijken of het mensen zijn van onze groep, en meestal wordt er dan druk gezwaaid.
Tussen de middag hebben we een heerlijke lunch, echt super. Goed geregeld mannen!! Het is echt spitsuur daar, maar de bediening is erg snel en vriendelijk.
Er is weer heel wat afgekletst en gelachen.
Na de lunch gaan we verder met de route. Na een tijdje komen we dan Jan en Nico Reijne tegen die op een parkeerplaats staan met verschillende soorten frisdrank en snoepjes. Leuk dat ze dat doen, moeten er toch een stuk voor rijden, en een tijd in de kou staan. Dus heren, nogmaals bedankt namens iedereen.
Op naar het einde van deze fijne dag, gezellig dineren met z’n allen in hotel restaurant de Witte Bergen. Ook dit was weer helemaal top.
Onze voorzitter Frans heeft nog even een toespraakje gehouden, een presentje uitgedeeld en iedereen bedankt voor de deelname aan deze dag.
Deze dag is georganiseerd door KAWAZUKI