Weekend Haren september 2010
Door Frans en Elly Verhagen
Foto's in de fotogalerij (of klik hier)

Vrijdag 10 september. Na de koffie in Amsterdam vertrekt de groep in opperbeste stemming.
Gezellig, weer naar Haren. Twee jaar terug zijn we daar ook geweest, dus voor iedereen bekend.
De reden dat we daar weer naar toe gaan, is in ieder geval het geweldige  hotel. De eigenaars en hun team zijn hele fijne mensen.
Het heeft er nog even om gespannen, of we er nog terecht konden omdat ze een flinke brand achter de rug hebben. Maar gelukkig kon alles weer draaien vanaf eind juni. En het gaat goed met de zaken, zoals jullie zelf hebben kunnen zien. Dat gun je zulke hardwerkende mensen ook van harte.

 De route is niet al te lang, dus komt iedereen op een redelijke tijd aan in het hotel.
Even lekker op het terras hangen en wachten op de bus van Jos en Marijke, die weer bereid waren met ons mee te gaan. Die gaan niet alleen mee om eventueel iemand met pech aan de motor  te helpen, maar nemen ook de bagage mee van wie dat maar wil. Echt super, we kunnen en willen ze niet missen.
Zodra zij zijn gearriveerd, kan er gedoucht worden, en kunnen we rond een uur of half zeven aan  tafel. Het is weer  genieten. Heerlijk…..en er is weer heel wat om te lachen.
Er werd zelfs zoveel gelachen, dat ons nieuwste lid Jan Keddeman met een rood aangelopen hoofd, servet voor zijn neus en mond van tafel ging, om bij de bar te gaan staan om te proberen bij te komen van de lach. Het personeel vroeg bezorgd of het wel goed ging met hem. Wat onderhand weer een nieuwe lachstuip veroorzaakte. Gelukkig is alles goed gekomen, en had hij maandag alleen nog maar spierpijn van het lachen. Hoe gek kan je het maken!!

Voor zaterdag had Frans een mooie route gemaakt die voor een groot gedeelte door Overijssel ging. Het eerst stuk was een beetje saai, lange rechte wegen, maar ja dat is daar nou eenmaal. Maar eenmaal in de richting van Denekamp werd het mooi. Daar begon de route bij landgoed Singraven. Dat was een tip van Jan, die daar in de buurt heeft gewoond.
Mooi was het daar, de watermolen met een gezellig terras, helemaal goed.
Verder door leuke plaatsjes, veel binnendoor, dus genoeg te zien. En ook het weer zat ons (gelukkig) mee.

Toen we uiteindelijk weer terug kwamen bij het hotel, stond daar zelfs de BBQ al opgesteld, iets wat we niet meer verwacht hadden. Iedereen blij, want dat was vorige keer ook perfect. En inderdaad, het kon niet op. Heerlijk vlees, sausjes, salades etc. Na de BBQ was er ook nog een tombola. Ook dit jaar hadden we gelukkig weer een prijsje voor iedereen.
Dat kost soms wel eens wat moeite, maar dankzij de inspanningen van diverse  mensen is dat ook weer gelukt.

 Zondag na het ontbijt, is het weer tijd om te vertrekken. Na afscheid te hebben genomen en iedereen een goede thuisreis te wensen, staan we iedereen weer uit te zwaaien.
Het weekend is weer omgevlogen.

Iedereen dus weer bedankt voor de gezellige dagen, en tot ziens.

Frans en Elly