Weekend Twente, 16-18 mei 2014
Door Elly
Foto's in de fotogalerij


Wat hebben we weer een mazzel, geweldige vooruitzichten voor ons weekend in Delden. Vrijdag beginnen we rustig aan, met de start voor de meeste van ons in Haarlem. Frans heeft een route gemaakt naar Barneveld, waar je dan rond lunchtijd aankomt. Terrasjes genoeg. Roland en Joke zitten al lekker in het zonnetje, om zodra ze een motorrijder van Kawazuki zien te gaan zitten zwaaien, zo van “hallo, hier moet je zijn!!” Binnen een mum van tijd zit het terras dan ook aardig vol. Iedereen is in een opperbeste stemming, te merken aan het geklets en gelach.

Na de lunch gaan we dan verder op pad naar het hotel in Delden. De route is erg mooi, heel afwisselend. Wij zijn vanuit Brabant gekomen en hebben drie pontjes gehad, prachtig.

En ja hoor, komen we in Delden, zitten daar al diverse mensen van de club gezellig op het terras. Aad en Joke, Cor en Ria, Kees en Franka en Truus met Paulien Cor en Ria hebben dit jaar de aanhanger voor eventuele pechgevallen bij zich, omdat Jos en Marijke ergens door Europa zwerven.

Het hotel ziet er heel sfeervol uit. Even vlug naar de kamer en dan genieten van het zonnetje. Zo langzaam maar zeker komt de een na de ander binnen. Fijn als iedereen er weer is. Ondertussen is het hele terras al verbouwd, tafels weer bij elkaar gezet, dat kletst wat gemakkelijker.

Om half acht gaan we dan naar binnen om te smullen van de BBQ. Grandioos geregeld, genoeg vlees, lekkere frietjes, salade, stokbrood, fruit etc. Kortom, meer dan genoeg. Na het eten hebben we de beschikking over vier bowlingbanen. Het wordt alsmaar gezelliger, iedereen vermaakt zich prima. Frans heeft ook prijzen voor de winnaars die zijn geëindigd op de 1ste plaats, maar ook een poedelprijs. Al met al zijn we hier ook weer even zoet mee. Leuk om met de groep ook eens zo iets te kunnen regelen.

Na een nachtje lekker geslapen te hebben, is er ook weer een uitgebreid ontbijtbuffet. Heerlijk, vooral de croissants met chocolade stukjes erin. Ja, en dan gaan we de rondrit rijden. Helemaal goed, mooie route en veel te zien onderweg. Jammer dat Joop pech kreeg met zijn motor, goed dat de ANWB bestaat, want die heeft hem toch weer op weg geholpen. En Cor en Aad maar wachten, en wachten en wachten………………………

‘s Morgens was het nog even mistig, maar later kwam het zonnetje erbij en werd het weer lekker warm. Echt een stralende dag. Wij hadden gewoon een vakantie gevoel. Terug in het hotel toch nog even het zwembad in, het water was heerlijk warm, en daarna lekker buiten op een ligbedje, het kon echt niet beter. Enfin, nog even op het terras aanschuiven en daarna lekker dineren. Meiden, jullie zullen het vast met mij eens zijn, niets zo fijn als lekker aan tafel te gaan zitten en het eten opgediend krijgen, lekker glaasje erbij, super!! Het was ook super, valt echt niets op aan te merken. Zal niet meevallen om weer zo iets te vinden voor onze groep, maar we doen ons best. Verder had Frans voor iedereen nog een aardigheidje, wat door middel van een loterij werd uitgedeeld.

Dus zo komt er al weer veel te snel een einde aan een heerlijk weekend. Iedereen weer richting huis. De een gaat via Duitsland, een ander binnendoor via Barneveld, en een derde tikt gewoon “thuis” in op de navigatie. Frans en Ton willen in ieder geval iedereen weer heel hartelijk bedanken voor de gezellige dagen.

En we zien elkaar weer op 16 augustus voor een toertocht. Waarheen, dat zijn we nog aan het regelen, zodra alles rond is, laten wij het aan jullie weten.

Elly

Tot ziens in Delden, Frans en Ton