Weekend in Westerwald, hotel Rückert, Nistetal, Duitsland
Foto's in de fotogalerij

Wat jammer, het zit er weer op. Geweldig motorweekend gehad met onze club.
Donderdag al met een klein groepje gestart vanaf AC restaurant bij Nederweert. Het is prachtig mooi weer, dat is dus mooi meegenomen. Iedereen heeft er weer zin in. Na een lekker bakkie koffie nemen we afscheid van Truus, want die gaat op eigen gelegenheid met haar "rode gevaarte" oftewel haar bus naar het hotel. Wel fijn, konden wij ook bagage aan haar meegeven. Omdat zij eerder in het hotel was dan wij, had ze zelfs onze tassen al op onze kamer gezet (helaas niet uitgepakt en gestreken).
Maar goed, wij hebben een mooie heenreis gehad. Eerst een stukje snelweg en daarna binnendoor. Jammer genoeg ging het op een van de binnenweggetjes even verkeerd. Het was nogal smal, steil en veel bochten. Daar ging Jan met zijn motor even een stukje van de weg af waardoor Christa met haar voet klem kwam te zitten. Gelukkig zijn ze niet omgevallen, en klom ze na een kwartiertje weer achterop om de tocht verder te maken. Eenmaal aangekomen in het hotel had ze toch wel veel last van voet, ribben en nek. Dus geen motortocht meer voor haar de rest van het weekend. Maar gelukkig heeft ze zich goed vermaakt met Truus, gezellig samen met de bus erop uit.

Het hotel was erg fijn, mooie kamers en een flink terras. Jammer dat de waterdruk nogal eens wegviel, maar daar wordt aan gewerkt. Ze hebben nog steeds geen toestemming van de gemeente om dat groots aan te pakken. Het zwembad was ook heel fijn, heerlijk om na het rijden even te ontspannen in het water. Wil nog wel even vermelden dat Roland en Joke Stigter dit hotel bij toeval hadden ontdekt toen zij daar in de buurt aan het rondtoeren waren. Door hun tip zijn we dus uiteindelijk daar terecht gekomen.

Na een gezellige avond hebben wij vrijdag een korte toer in de omgeving gemaakt. Hebben toen ook de gele nummerplaten afgeven op de camping, waar een kleinzoon van de eigenaar dolgelukkig mee is. Ze werden dan ook meteen op zijn tractor en loopwagen gemonteerd. Dus iedereen die de oude platen had afgegeven nogmaals bedankt. Weer een kind blij gemaakt.


Daarna terug om op de rest van de groep te wachten, en iedereen welkom te heten. Wij vinden het heel leuk dat ook de zoon van Evert er weer bij was. Nog een paar jaar dan komt hij zelf op de motor mee, want jong geleerd is oud gedaan. Applaus vanaf het terras als er weer een groepje binnenkwam. De stemming was dus weer uitmuntend. Alles zat ook mee, het weer, de lekkere drankjes en de gezelligheid. Jammer dat Loek zijn maatjes was kwijt geraakt onderweg, dan ben je toch pas gerust als die er uiteindelijk dan ook zijn pffff!!
Later was er ook nog een DJ met muziek uit de jaren 80. Na een wat moeizame start, werd er dan toch nog gedanst. En hoe!!!


Zaterdag na het ontbijt gaan we dan de route rijden. Prachtig, wat een mooie omgeving. Smalle wegen, brede wegen, door het bos, mooie vergezichten en heerlijk rustig daar wat betreft het verkeer. Echt een verademing.
's Avonds was er dan de "Grillabend". Patrick kwam naar buiten in een T-shirt van de club, geweldig. Het was allemaal perfect geregeld, eten zat!!!
Alhoewel Frans wel heel veel van het toetje nam, kijk maar eens bij de foto's.
Ja, en dan is het zo maar weer voorbij. Na heel wat geregel, is het dus weer een succesvol weekend geweest.

Namens het bestuur willen wij iedereen weer bedanken voor het fijne weekend.

Tot de volgende keer,
Frans en Elly